Google 

Angliškas atitikmuo

Google „AdWords“ Fundamentals


Kurso aprašymas


Iš pažiūros, Google sukurta „AdWords“ sistema yra tokia lengva ir paprasta, kad jums pakanka vos keletą minučių pasiruošti ir pradėti veikti. Tačiau, neapsigaukite. Tai yra labai sudėtinga, pilna įvairiausių funkcijų ir kontrolės reklamos platforma. Todėl, šis kursas padės jums suprasti kaip visa tai veikia iš tikrųjų ir neleis jums švaistyti pinigų. Šių mokymų metu pamatysite, kaip padaryti, jog tiksliniai vartotojai pasiektų jūsų puslapius ir galėsite tiksliai žinoti savo reklamos investicijų grąžą. Aš paaiškinsiu, kuo naudinga mokesčių per paspaudimą reklama, parodysiu kaip susikurti savo „AdWords“ kampanijas bei išmokysiu jas valdyti. Tai padės jums ne tik pritraukti lankytojų srautus į savo svetainę, bet ir pavers juos potecialiais klientais. Šiuo kurso pagalba jūs perprasite esmines subtilybes dar prieš pradedant darbą su „AdWords“. Tai padės jums išvengti spąstų bei kurti reklamos kampanijas, kurių veiklą jūs galėsite nuolat optimizuoti, atsižvelgiant į jūsų organizacinius tikslus. Auginti savo verslą ir didinti jo pelningumą neturėtų būti sunku.
Šiame kurse mes kalbėsime apie koncepcijas ir strategijas, kurios slypi už „Google AdWords“. Aš taip pat, žingsnis po žingsnio, rodysiu jums, kaip pradėti nuo paskyros sukūrimo iki kampanijų vertinimo bei optimizavimo. Tam, kad pademonstruočiau idėjas ir metodus, mokymu metu mes naudosimės testiniais tinklalapiais bei paskyromis, tačiau tikrai nedaug laiko skirsime vartotojo aplinkos (interface) apžvalgai.
Mokymų metu jūs taip pat savarankiškai pasipraktikuosite savo asmeninėje „AdWords“ paskyroje, ir tokiu būdu galėsite taikyti mūsų aptariamas sąvokas savo reklaminėse kampanijose.
Šie mokymai skirti norintiems ne tik greitai išmokti valdyti „Google AdWords“ įrankius, bet ir maksimaliai sumažinti mokėsčių per paspaudimą (pay-per-click - PPC) išlaidas. Per mokymus sužinosite, kaip pasirinkti geriausius raktažodžius, kaip sukurti patraukliausius skelbimus ir įvertinti jūsų skelbimų efektyvumą lyderiaujančioje PPC platformoje. „AdWords“ ekspertas išaiškins PPC struktūrą ir parodys kaip naudoti mokamus skelbimus „AdWords“, siekiant gauti kuo daugiau paspaudimų, padidinti konversijų rodiklį ir galiausiai turėti didžiausią galimą investicinę grąžą iš reklamos paieškos sistemose. Šis kursas siūlo efektyvias praktines pamokas sukuriant savo paskyrą ir moko analizuoti raktažodžius, taikyti kainos pasiūlymo strategijas, skaičiuoti kokybės balą, stebėti konversijas ir optimizuoti reklaminės kampanijas. Taip pat, supažindina su vaizdo skelbimais bei vaizdo reklama You Tube.



Reikalavimai kurso dalyviams

Bendras supratimas apie internetinę reklamą.

Privalomas mokymas prie aplankant išplėstinį Google AdWords pažengusiems.



Kurso turinys


  • „AdWords“ paskyros sukūrimas
  • Raktažodžių analizė su raktažodžių planavimo įrankiais
  • Vietos bei kalbos nustatymas
  • Efektyvių skelbimų antraščių rašymas bei kopijavimas
  • Kampanijos biudžeto nustatymas bei kainos pasiūlymai
  • Skelbimų grupavimas
  • Kokybės balas ir jo optimizavimas
  • Konversijų stebėjimo nustatymas
  • Investicijų grąžos įvertinimas
  • Skelbimų testavimas with split tests
  • Pakartotinės rinkodaros kampanijos sukūrimas
  • Vaizdo reklamos (kampanijos) kūrimas

IT mokymai

Vadybos mokymai

Kursų tvarkaraštis